Tiensesteenweg 386 • 3000 Leuven • T. 016 25 00 15

Hout

Er gaat niets boven een mooi vlammenspel! Je kan er uren naar kijken, genietend in fijn gezelschap en bij een lekker glas. Gaat je voorkeur uit naar een strak inbouwtoestel? Toestellen met een liftdeur zitten… in de lift! Combineer de economische en ecologische voordelen van stoken met hout met de gezelligheid van een open haard. Of kies je voor een vrijstaand model en optimaliseer je het verwarmingspotentieel van je toestel? Zuinig in verbruik en hoog rendement. Een kachel is makkelijker geïnstalleerd dan een inbouwcasette of haard, en er bestaat een oplossing voor bijna iedere elke woning.

Ons aanbod onderscheidt zich door de kwalitatieve afwerking en een superieure materiaalkeuze. Traditioneel vakmanschap en eigentijdse productiemethoden gaan hand in hand. Je kan je keuze maken uit een breed assortiment zowel voor klassieke als moderne interieurs.

Bij Standard AHZ kiezen we voor de betere merken. Zo hebben onze Scandinavische kachels het Nordic Swan Label, een keurmerk dat in het Noorden enkel wordt toegekend aan kachels met een hoog warmterendement en een lage uitstoot van gassen en fijn stof.

Of neem nu speksteen: speksteenkachels bestaan al meer dan 200 jaar. Het materiaal houdt de warmte heel lang vast waardoor deze kachels hun warmte nog kunnen afgeven, lang nadat de kachel is gedoofd.

Moeilijke keuze? Laat je met raad en daad bijstaan door onze adviseurs.