Tiensesteenweg 386 • 3000 Leuven • T. 016 25 00 15

Brievenbussen

De brievenbus ten dode opgeschreven in dit digitale tijdperk? Dat had je gedacht! En wat dan met e-commerce? Zo zitten pakjesbrievenbussen helemaal in de lift! En ondanks het vele mailverkeer via de cloud, blijft de postbode een vertrouwd figuur in het straatbeeld. En dan kan je maar beter een mooie brievenbus aan je gevel hebben hangen: beslist een meerwaarde voor je huis!

Kom ons assortiment MEFA brievenbussen in de toonzaal van dichtbij bekijken. Ze blinken niet alleen uit door hun stijlvol design, maar zijn tegelijk functioneel, stevig en duurzaam.

We hebben voor elk wat wils. De MEFA brievenbussen bestaan in alle mogelijke formaten, vormen, kleuren en materialen. Gegalvaniseerd staal en roestvrij staal zijn momenteel de meest gebruikte materialen, maar koper en aluminium zijn ook mogelijk. De brievenbussen zijn weerbestendig, wat geen overbodige luxe is in ons klimaat.

Bovendien werd er aan elk detail aandacht besteed. Zo kan elke brievenbus met één hand geopend worden. Dit is handig als je een boodschappentas draagt of een kind aan de hand houdt.

Een aantal modellen hebben 2 compartimenten zodat kranten droog bewaard kunnen worden in het open gedeelte en brieven veilig in het gesloten deel. D echte pakjesbussen laten je toe om je online bestelde pakjes veilig te laten afleveren. Zodra de transportdienst je pakje gedropt heeft en het deurtje dichtklapt, kan alleen jij ‘m weer openen met de sleutel. De meeste MEFA brievenbussen zijn uitgerust met het kwalitatieve Ruko anti-diefstalslot en worden standaard geleverd met twee sleutels.

Op elke MEFA brievenbus wordt 12 jaar garantie tegen roestperforatie gegeven.